Als het wat steviger mag zijn...

Tomaat met spinazie
en spiegelei uit de oven.

Geïnspireerd door Sandra Bekkari.

 
Een ideetje voor dit weekend?
Super makkelijk, snel klaar en heel erg lekker!
 
 
 
Wat heb je nodig?* een rijpe vleestomaat
* een beetje verse spinazie
* verse oregano
* eitje
* zout & peper
* olijfolie
* 1 tl balsamicoazijn
 
Hoe ga je tewerk?
 * Verwarm je oven voor op 180 graden
* Snijd het hoedje van je tomaat en haal het binnenste eruit met een lepeltje
* Leg je tomaat in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en een lepeltje balsamicoazijn
* Vul je tomaat met spinazie en duw deze goed aan
* Voeg wat oregano aan toe en kruid met peper
* Voeg ten slotte het ei toe en kruid af met peper en zout
* Laat een kwartiertje garen in de oven
* Geniet!
 
Smakelijk!
 
Mammiemade
 
 

Reacties